halaman utama

31 July 2012

.: Fesyen striped tampilkan kelainan :.

Assalamualaikum

Hye peeps ! Hai pembaca belog HH. Long time no see ya sejak posa nie. Huhu. Tak larat den nk hupdate bebanyak. Ala kadar sudaa.. 

cantik kan??? huhu

Olrite, now I wanna share siket sebanyak tentang info fesyen jalurjalur. 
Tis tym HH mau kasi tunjuk beberapa style guide for those who wanna look anggun and chic gitu. Ahaks ! 
Mostly kita banyak tiru gaya selebriti and jadikan depa nie as our idol or inspiration kan? Yup dat rite. Tak salah tapi tak bermaksud kita jugak kena beli pakaian yang branded or something else yang akan buat kita 'pokai' karang. hahaha. 

So, apa yang penting, kita kenalah bijak dalam berbelanja dan mengikut kemampuan serta keperluan kita. If nak jugak beli kat butik, dat's not da probs, boleh tapi pilih la butik yang jauh lebih murah dan harganya pon berpatutan and u olls jugak boleh berpeluang memiliki wardrobe yang tersendiri. kan2?? hamek kaw nak butik sangat. haha. HH prefer beli baju yang kualiti okay dan elok, sesuai dan cantik untuk kita tapi tak mahal sangat. yelah baru student.. belum keja lagi. Kuang3.. 

Okay HH nak tekankan di sini, 
STRIPED iaitu berjalur.  seperti di bawah ni haa 


Ia biasanya sinonim dengan colour black and white. But skang nie fesyen striped da banyak dan ia menampilkan banyak warna selain dari hitam puteh. Cuma korang je yang kena bijak match colour dan make sure ia dipadankan dengan shoes yg bersesuaian.Hasilnya maybe akan lebih terserlah.. Hehehe. Tapi mesti kena ingat jugak, lau banyak jalurjalaur kat badan maybe penampilan u olls akan jadik cacat. Pilih tekstur or colour yang sesuai utk dipadankan dgn dress or skirt korang. make sure colour yang terdapat pd dress and beg korang tu colour yang ceria. huhu.. Yeah ! Tampilkan kelainan dengan fesyen striped ya ! Dalam taon nie dah banyak helai baju HH yang striped nie. haha. U olls bila lagi?? 
One of my collections. I love striped ! Huehuehue

p/s : Skang dah banyak online shop yang jual maxi and dress ni ha.. Juz order and bank in ur money. haha.  Till then. TC beb ! 

Thank you for reading this entry :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com