halaman utama

31 July 2012

.: Poster Poster Poster !! :.

Assalamualaikum

Hai cabaran lagi untuk semester nie.. Asgment kena buat poster lah pulaks ! Temanya IPG LESTARI.. Hadoi mana la cheq nak cari idea.. bab2 buat poster nie melemahkan semangat cheq.. Hurmm. Where're you PM?? Selalu datang komen belog HH bagi semangat tapi kamu jugak dah hilang..

Pagi tadi masa subjek Teknologi Maklumat sangatsangat lah men'stress'kan HH. Hanya Allah s.w.t sajew yang tahu apa yang tersirat kat dalam lubuk hati nie. Huhu.. So mula la nak buat benda bukanbukan, On9 fb la twitter lah ape lah... Haiya.. Pe kono ea jang ! Haha. 

Progressing
-
-
-
-
-

Mula2 bukak Cik kak Adobe nie,, dah mula rasa pening and nak vomit. 
Aaa tak suka tak suka !
Hasilnya baru takat nie.. Ni pon dah malas nak buat cuz I've no idea to do ! =(


lastlast taktau jadik cmna.. Hadoi. 

p/s : plez give me some idea.. hummm.. 

Thank you for reading this entry 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com