halaman utama

13 November 2011

.: Kenapa dengan Bowling?? :.


Assalamualaikum..

Hye peeps ! selamat pagi HH ucapkan kepada suma.. Pagi lagi ker dah kul 12 lebih dah ni hehe... Ok lupekan sajew.. hari ni nak bercakap pasal bowling. 

Ada apa dengan bowling? Kenapa orang suka sangat main game ni including HH okay.. hehe.. Tapi ada jugak yang tak suka main.. Yang tu lagi pelik... Whereas bowling ni banyak advantages dia. Tapi suma orang lain pandangan lain cara dia kan? huhu.. 

Okay, straight to the point.. kalau suma nak tahu, bowling ni adalah indoor games yang popular di dunia. HH suka main game ni & game ni dah jadik sebahagian dari hidup HH.. Weekend jek mesti turun main. Genggeng yang terer main lagi ialah geng senior tapi HH tak berkesempatan lagi nak lawan dengan dorang kalau hari biasa.. Ikot kan tournament jela dapat lawan dengan dorang. hehe. Join tournament tu pon bawah Gerko IPG yang budakbudak buat.. 

Okay, sejak duk Penang ni start dari semester awal sampai la skang kalau hangout dengan membemembe ke mesti akan pergi main bowling tak kira la apa pon tapi tu dah memang game WAJIB kami.. Kalau boling dekat Summit&Megamall tu asyikasyik muka kami ja..Yea, but it was fun though. I've tis game and we REALLY enjoy playing it together.. Hik3..

Tapi kan korang, nak main bowling kena la tau jugak macam mana gaya permainan like postur badan yang betul, fokus, cara pegang bola, kedudukan korang, kelajuan dan yang paling penting style korang time bermain tu... huhu.. Selain tu dapat menyihatkan tubuh badan kita dari tak bersukan langsung. Tak main outdoor pon main indoor jadi la.. Main banyakbanyak game dapat jugak keluarkan peluh tu.. Tak ke jadik sihat camtu.. hehehe.. 


Btw, layan jela pic2 kat bawah ni yep.. huhu... 

Adik HH+KakWa+Echa =)



n ni masa tournament 1st HH

p/s : Law nak ajak HH men bowling HH on jaa... Anytime, kami suma sporting..Besides, dapat la kita eratkan silaturrahim kan2?? hehe..  :)



Thank you for reading this entry



5 comments:

Pendamba Mawar said...

jom lawan ..

Miss Honeys Hasdi said...

PM ~ jum !! hehe.. wt la gathering.. lawan ramai2.. kih3..

Pendamba Mawar said...

jgan la ngis plak kalau kalah...hehe #berlagak cam pandai je.haha

Miss Honeys Hasdi said...

HH tak mudah nangez.. huhu... jum la ape lagi.. *berlagak nih* hihihi

Hunnym Syot =) said...

daa lame tak maen bowling! :(

http://irsyanim.blogspot.com/2011/11/ciri-ciri-lelaki-yang-boley-dibuat.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com