halaman utama

14 November 2011

.: Semangat !! :.


Assalamualaikum

Disebabkan nak final exam besok, demam mula menyerang HH. Pening kepala, sakit tekak, panas dan macammacam lagi lah.. Haishh !! Dugaan suma ni. Okay I think I should treat myself to wake up and fighting that's why HH masih lagi bersemangat pergi kelas pagi tadi#nak bincang soklan spot punya pasal. Huhu. Ni orang panggil demam terperanjat agaknya plus dengan banyak masalah yang sememangnya tak larat da nak fikir tapi sempat lagi update belogs kan?? huhu.. 

HH dan kawankawan buat study group. Okay nampak la dorang pon demam jugak. Demam study pulun giler(struggling). haha. If nak dapat cemerlang/dekan la senang kena la ada 'Learning Style' masingmasing kan?? So, kami semua semangatsemangat nak final nih but at the same time muka buku dan belogs kesayangan ni pon on jugak. huhuhu ~ 

Semangat tu penting. If takda semangat, memang tak bangun dah dari katil tu. nak tido jek sepanjang hari. huhu. kata nak berjaya kan. So, kena lah berusaha. Usaha tangga kejayaan. hihihi ~ But i love this quote.. Member bagi.. =)

dalam susah adanya penyudah, 
dalam sulit adanya jalan,
dalam sukar kan temui kesenangan, 
itu hidup manusia yang tak mengalah.. yeah!!!!!!


boleh sengih ag lah even demam pun.. kata semangat kan. 

Okay lah korang doakan HH untuk final 2 paper lagi ni and get well soon yer... huhu.. Bubye everyone ^_^


Thank you for reading this entry :)




4 comments:

Pendamba Mawar said...

makn ubat..law taknak.minum 100plus byk2..:) demam terkejut jumpa polis semalam ni..hehe...

study leklok yaw.
ps:k demam rindu..#larikkkkkkk

Miss Honeys Hasdi said...

PM ~ yer.. dah makan ubat.. hehe.. Lau 100plus tu tak suka sgt.. agaknye kot.. Haih.. polis la punya pasal ni.. hihihi...

Btw ~ Thanx !! no la... xde nk rendu2 nye.. fokus exam ni =)

MISS LANZA said...

aip aip jgn dmm..mkn ubt taw..
gudluq exm nnt.. :D

Pendamba Mawar said...

xd rindu sikit2 kat PM..haha #nk jugak tu..wekk..

fokus2..yeah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com