halaman utama

13 November 2011

.: malam yang suram :.


Assalamualaikum


Hye peeps ! Tengok tajuk entri tak rasa mau tampar HH ke?? huhu... Ada pulak malam yang suram kan?? Seram sejuk jek rasa.. Angin sepoisepoi bahasa kat luar datang bawak masuk bayu pagi pulak kat bilik nih... Sejukkkk.. hehe.. Haishh apa la HH merepek pagipagi buta ni kan... hihihi.. Sajew la.. Mata taknak melabuhkan tirainya lagi, so sedang cari idea nak update belogs ni la..

Bila kita BW blog orang lain semuanya bagusbagus, entry menarik, syok tapi blog ni pa pon takdak.. huhu.. sdeyh.. Nak mintak di REVIEW pon malu aih.. huhu.. If korang ada pape nak share, sila la bagi tunjuk ajar kat HH ni yer.. Maklumla kita budak baru belajar..hik2.. Tak salah kan berkongsi pengalaman.. Sharing is Caring.. 

Okay la.. tak nak melalut lamalama.. Btw, enjoy your day ya !! =)



Thank you for reading this entry :)

7 comments:

Pendamba Mawar said...

saya nk pavlova je

Miss Honeys Hasdi said...

PM ~ ouh.. taknk tampaq?? hehhee.. pavlova?? err tengok la cane.. susa nk wt tu..

Ku Azhar said...

waaaaaa!!! :)

Miss Honeys Hasdi said...

ku azhar ~ yes?? may I help u?? huhu

Diyana Ali said...

happy blogging. hehehh ;)

hafiz hafizol said...

saya HH gak nie.. Huhu...

Salam kenal ex- PM.. haha *larikkk

Miss Honeys Hasdi said...

diyana ali ~ happy blogging tOo.. :)

HH ~ salam kenal jgk... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com