halaman utama

21 January 2012

.: Segmen : Desktop Pilihanku bersama PM :.



Assalamualaikum

Bila on9 tengoktengok ada komen, bila ade komen bukak la page dia and selakselak lagi terjumpe satu entri.. Ouh dia buat segmen rupenye.... Bukan nak bagitau HH pon lau tak awalawal lagi HH dah join taw ! Dah la HH nie jarang sangat nak on9 ~ huhu... 
Okay, i know sekarang dah lebih kul 12 tapi HH nak join jugak. hehe. Join apa?? Segmen la apa lagi... huhu. 

HH join segmen dari admin blog Faizal/PM

 Okay jum continue


sebab HH pilih gambar ni :

First and foremost, HH suka tukartukar desktop background and ianya tak tetap.. Ikot mood HH masa tu apa. Sdeyh ke gembira ke kan... #pening tatau nk amek yang mana. huhu. Jarang la letak gambar sniri sebab??? Hehe ada la sebab dia.. Okay, HH letak background ikot tema lappy HH. Dalam Custopack tools kan ada banyak tema. Pilih je kat situ. Now mood HH ikot tema GAIA. Tu jer kot. 

p/s : Admin, sory saya lambat. huhu.. mintakmintak la di"APPROVE".hihi..


Thank you for reading this entry =)


10 comments:

Pendamba Mawar said...

ah i love you like a love song baby.hehe
~ternyanyi plak

smart gak.. masih diterima sebab gambar printscreen jam blum 21hb.hehe

fuh penuh kat atas tu.haha..:) mekasih..jap lagi sy kuarkan senarai..:)

Miss Honeys Hasdi said...

hahahahaha sebab wt lm kalot.. xsempat den nk edit... kui3.... maceh sbb sudi approve.. hihi

Pendamba Mawar said...

welcome..:) hehe masih aprove je..:) mekasih lagi sebab join senarai da kuar

gades pelik said...

cantik desktop..creative :)

Eza Boom Boom :) said...

terjah peserta terakhir dalam segmen PM. Hee.

Abstrak la dekstopp.. :)


Singgah blogwalking..

DiDiE eLa said...

chantekkk desktop

fiza nurani said...

Abstract :)

Original CikTeddy said...

bnyk nye kat ats tu..huhu tp gmbr tu lawa..tenang je =)

Amoychanteks said...

singgah bw segmen sama :)

Miss Honeys Hasdi said...

Thank to all keyh !! hehe.. suma kreatif2..

kat atas tue banyak but bole auto/hide.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com