halaman utama

20 January 2012

.: Gong Xi Fa Cai :.


Assalamualaikum

Hari ni dah jumaat so as usual kami suma student IPG balik r plus dengan Chinese New Year ni lagi.hehe. Ramai jugak la student yang balik sebab dah majoriti chinese kan.. Dorang nak beraya laaa... 
Okay di kesempatan ni HH nak ucapkan 
kat kawankawan HH yang dah tak sabarsabar nak beraya tue....
-
-
-
-

Wishing you happiness, prosperity and longerity and happy holiday to oll ma frenzzz !!!!


~~Gong Xi Fa Cai~~










Thankyou for reading this entry :)



7 comments:

Gen2Merah said...

bakal guru rupanya.. hehe..
selamat memanfaatkan cuti2 Chines New Year ya

Miss Honeys Hasdi said...

@Gen2Merah : yup ! bakal cekgu.. hihi... InsyaAllah akan bermanfaat jugak sebab homework byk nk kena siapkan.. huhu :D

Pendamba Mawar said...

latest pic ker? how sweet u are

Miss Honeys Hasdi said...

@PM ~yup latestpix.. pg td borink2kt dlm clz.... hihihi... happy rayer cine taw~

Pendamba Mawar said...

comel ooo... ccam amoy...werkkkk

CikNuwairah said...

lawa je tuan blog ni senyum..^_^

Miss Honeys Hasdi said...

@PM ~ erkkk.. huhu.. tengs la puji camtu... kekeke...:p


@CikNuwairah ~ sama jer kita..hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com