halaman utama

09 October 2011

.: Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca :.






Assalamualaikum....

HH join segmen lagi.. Cam menarik jek.. 
dari blogger HASRULHASSAN

Okay syaratsyaratnya :  

Nama Blog: Honeys Punye Belogs
Nama Blogger: Norhanis Binti Hasdi
Tahun mula Berblog : 2010
Jumlah follower blog  semasa join segmen ini :133

Kalau nak join sila klik sini

Tarikh tutup 10.10.11

Tengs ! :)



Thank you for reading this entry :)

18 comments:

Paris Lipton said...

wahhh mcm best nih...hehe

Miss Honeys Hasdi said...

join jek cik paris.. hehe. :D

hafiz said...

Salam kenal, dari segmen yang same

Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

=)

Miss Honeys Hasdi said...

@hafiz : Salam kenal.. :)

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen HH jugak ni. jemputlah ke blog saya. ada yang kurang harap ditegur. sudah follow awak :)

http://waniewonek.blogspot.com

!! YaNa YassiN !! said...

Terjah dari segmen sama,.. JOM JOIN GA OLE2 dari KOREA saya ::

http://yanayassin.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

aisyah jumpaan said...

assalamualaikum!
aisyah blogger baru!
sudi-sudi la singgah ye!
http://ahmongurlz.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

imaza93 said...

bw dari segmen yang sama :D visit mine too :D imazara.com

Miss Honeys Hasdi said...

@wanie : thanx ya.. nnt HH terjah.. salam kenal =)

@Yana : thanx !! i'll visit u & join GA tOo.. :)

Aisyah : hehe.. ok dear =)

imaza : i'll hit u back ^_^

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi luangkan masa untuk join segmen yang dianjurkan www.hasrulhassan.com.

Moga impian tercapai, dan selamat berblogging. Jangan lupa untuk singgah kembali bagi mendapatkan pelbagai tips, panduan tentng blog dan ttg kehidupan.

www.hasrulhassan
sebuah blog mengenai penceritaan suku abad.

Amalina said...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Terjah dr segmen HH.. :)

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..
btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

sue perbs.. said...

sy dtg menambah follower.. jemput2 lah dtg blog sy ye

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

gaung said...

kami datang sepertiyang dijanjikan..biarpun lambat kerana susah nak men internet lama sekarang nie..kami nk p baca entry lain dulu..my best wish for you..good luck

meh baca sini.PANASSS LAGI NI :nenek naik haji umur 102 tahun, aaron aziz mohon taraf Penduduk Tetap (PR) Malaysi..., trafik blog no92a kelmarin

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera singgah dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miera ye .

Salam perkenalan :)

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil

singgah dari segmen yang sama...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil..sudah meningkat bilangan follower kamu...tahniah

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com