halaman utama

17 October 2011

.: PORTFOLIO :.


Assalamualaikum
Peace upon you


Hari ni nasib kami tersangatsangat lah baik.. Lecturer lepaskan kami awal dan boleh la rehatrehat.. hehe.. Tapi kan korang petang ni ada perhimpunan pulaks.. Nak sambut pengarah baru la katakan.. Japjap, nak pergi ke tak eh.. Rasa macam malas jek.. heeee ~

Okay lah.. abaikan yang kat atas tu... Ni ha mesti korang da tertanyatanya awat la HH ni asyik dok berceghita dan merungut pasal Portfolio bagai.. Haa betol la.. dua tiga hari dua tiga kucing berlari ni buzy sangat nak siapkan portfolio ni.. Preparation for UAK pon belum lagi.. Adoi ape la nak jadi ni... Rasanya nanti terpingapinga dalam dewan exam tuh.. hihihi... 

UAK(Ujian Akhir Kursus) untuk Pengajian Melayu, English, Maths and so on...Date dan time pulaks dekatdekat.. Bila mau study meh.. Portfolio ni pon tak siapsiap lagi... Huhu.. Rasa cam nak pergi pulau jek nak bercuti release tention and bla bla bla.. Taknak dok maktab ni lagi dah.. huuuuu ~




P/s : Korang bole tak tolong HH siapkan portfolio yang bertimbuntimbun ni?? Nanti HH belanja.. hehehe ^_^ peace !! ~


----> Rasa nak g jumpe my awak la.. ngeee ~


Thank you for reading this entry :)

2 comments:

Aida78 said...

wahhh banyaknya keje sekolah nak buat...

Miss Honeys Hasdi said...

aida : ni dah macam keja kat pejabat.. bukan keja sekolah lg dah.. hehe.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com