halaman utama

17 October 2011

.: Miss them damn much !! :.




Assalamualaikum.. Peace upon you.. 


Dua tahun setengah dah duk utara ni,  tetiba rasa rendu kawankawan lama la pulaks. kawankawan time sekolah duludulu la.. Huhu serius rendu sangatsangat kat mereka suma especially my bestie.. Cuti panjang pon kekadang susah nak jumpa.. Masingmasing ada komitmen.. Including HH ok?? hehee.. 

Nadya+Muni+Qen+HH *miss u lots my dear*
Bila main lappy jek sure akan bukak picturepicture dorang tak kira la yang lama ker yang baru.. Bila tengok, teringat zamanzaman budakbudak dulu... huhu.. Kami pegi hangout,lepaklepak&gossips.. huhu.. Tapi sekarang susa sangat dah nak macam dulu lagi.. Hurmmm.. 

nadya+Huda+HH+Tihah
Time jadik PRS(Pembimbing Rakan Sebaya) dulu bukannya nak bimbing kawan tapi perosak ada la.. hehe.. Takdela.. Rendu time ni lah.. Macam budakbudak kan muka HH tuh.. Yelah nama lagi budak sekolah ^_^

Peace !!!
Form 4 pergi English Camp kat UNIKL MSI Kulim.. Time ni HH fest datang utara.. Excited sangat.. So, datang maktab ni dah kali ke berapa dah... hehhee... Banyak sangat dugaan&cabaran kat Camp ni... Fizikal&Mental kena kuat lebihlebih lagi HH ni mudah lemah semangat. huhu.. Dapat ramai sangat kawan bila datang sini... Betul la orang kata "Jauh perjalanan Luas pemandangan Banyak pengalaman".. hehe.. Tapi kan korang ada sad news.. After a week lepas camp kami tu salah seorang junior/member HH terlibat dalam kemalangan & she's gone.. Meninggalkan kami semua dengan memory dia... Al-Fatihah kepada adik Fatin Najwa Azit...

group kami
ada anak panah tu arwah adik najwa
Setiap yang hidup pasti akan tetap kembali kepadaNya.. :))

Gurls 5 Science 2/2008
Dorang sangat lah sporting... Ada yang study dekatdekat sini jek and ada yang terpisah jauh... Tapi jang risau dorang suma ada FB.. So, contact kat FB jela yer.. 

team SIS vs SIC
see?? ramai kan yang join competition ni.. hehe.. 
Ouch I'm really miss this moment... Time ni pergi Robotic Competition kat Pengkalan Chepa.. An unforgettable memories of my lifetime.. Kat sini lah jugak terjadi suatu peristiwa yang banyak kesannya dalam hidup HH... Banyak ajar HH erti kasih sayang&kejujuran.. Tapi suma ni da tinggal kenangan.. Kalau ada robot competition lagi HH nak masuk taw !! Jadik computer programmer lagi.. Heeee ~ 

Lunch time dengan suma PRS :)

Overall HH rendu kat semua lah.... Hope ada masa nanti kita wt reunion lagi eh?? huhu.. Nanti HH update lagi k.. Daa.. :))

P/s : Persahabatan yg ikhlas takkan berubah.. Malah ia akan kekal sehingga ke akhir hayat :)




Thank you for reading this entry :)







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com