halaman utama

15 October 2011

.: Paling TAK Suka Bila Jadik Macam Ni:.


Assalamualaikum..

Sebelum berkata apa-apa, HH nak mintak maaf kat semua sahabat blogger.. Ini sekadar peringatan.. Nak kejar follower kalau tak ikhlas jenguk&baca entry buat apa.. HH paling tak suka bila datang kat shoutmix tu cakap Saya dah  follow awak nanti follow balik yer. Hye bla bla bla follow sini tapi follower tak naik-naik pon.. 

Mungkin bagi blogger yang lain pon mereka akan rasa hal yang sama.. Yela.. HH bukannya blogger otai nak bagi peringatan bagai tapi kita sama-sama berkomunikasi di alam maya ni hope jadik la readers yang ikhlas.. Lau follow betul-betul InsyaAllah orang pon akan follow & terjah blog korang balik.. Jangan risau.. Semoga hal ni akan jadik peringatan buat semua ok? 

P/s : Maaf jika terkasar bahasa terlanjur bicara.. Renungrenungkan lah yer =) 


Thank you for reading this entry :)

9 comments:

kunci locker said...

setuju ! aku pn tak suka...annoying gila...nyampah tol aku...grrrr

Miss Honeys Hasdi said...

@locker : haha.. aku paham sgt la... memg annoying.. huhu.. jgn kita yg jdik camtu sudeee... =)

Azzah said...

selalu kena macam ni jugak..tak pe la,halalkan saja lah..

Kancil 8349 said...

ndak mengapa...yang penting kita tidak macam mereka...lagipun kita kena faham situasi mereka...jangan ambil kisah..yang penting kita happy dengan blog kita...

Miss Honeys Hasdi said...

@Azzah : huhu.. sabor jelah.. :D

@Kancil : betul.. skang tengah sabar lagi... hehe.. thanx ya ~

ღ αεn ツ said...

Sangat setuju!

Miss Honeys Hasdi said...

ღ αεn ツ : sokong2.. sapa mkn lada dia rasa pedas.. heee ~

Pendamba Mawar said...

sayang,
abg datang follow ni,nanti follow abg balik ye..
hahahahaa..:P

Miss Honeys Hasdi said...

@pendamba mawar : Errkk lau camtu dah melebih... hahhaa... nk mkn tapak kasut agaknye.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com