halaman utama

14 October 2011

.: entri ni tiada tajuk. hehe =) :.


Assalamualaikum

Hai la jari ni kejang la pulak nak tulis entri.. Ouch I've no idea lah.. huhu.. Ape la nak sembang dengan korang hari ni yer.. Lagi seminggu nak balik cuti Deepavali meh.. Haha.. Orang beraya kita pon dok kalot nak balik beraya jugak.. Tiket da beli so ape lagi... Ingat nak continue teros skali dengan raya haji even time tu kami study week.. Alang-alang menyeluk pekasam tu biar sampai ke pangkal lengan bak kata peribahasa la.. Tak pon sambil menyelam minum air.. huhu..

HH semalaman tak tido sebab nak siapkan Portfolio ISL Maths. Lecturer nak semak tadi. Punya la pulun duk buat bendalah nie.. Mata pon da makin lebam. haih.. Kuliah pulak sampai petang.. Memang terbaek lah..  Tak sempat nak rehat jap. BalikbaLik jek dari kuliah, kami pergi makan cucuq udang,keropok lekor&Ais kacang kat kedai 3 serangkai... huhu.. Dapat la jugak isi perut ni till now I'm so full !! huhu.. 

Dok kat bilik ni layan movies jek memanjang. Tetiba datang la si budak cute ni kacau HH tengah syok layan movie.. Sue namanya.. Junior HH kat IPG ni. Mulanya dia datang nak pulang helmet jek tapi melarat sampai bergossipgossip pulaks.. hehehe.. 

ni la budax nye.. huhu


Budaknye kecik jek tapi banyak bebel.. hehee.. Tapi kan korang.... Apeape hal HH mesti share jugak kat budax cute ni.. Selesa sembang dengan dia.. Share problems.. Soal hati pon penah share dan dia memahami... Thanx yer dik sebab selalu support Kak Anis.. Really appreciate it ! BTW, skang tersangatsangat lah buzy.. Nak BW sana sini pon kekadang takde masa.. Sory sangat yer sahabat blogger... InsyaAllah HH akan terjah jugak belogs korang suma&reply comments yer.. Thanks ! 



Thank you for reading this entry :)








1 comment:

gaung said...

ok ok..kami tunggu kamu datang tempat kami di no92a.blogspot.com

datang lagi kat sini..
meh baca sini.PANASSS LAGI NI :nenek naik haji umur 102 tahun, aaron aziz mohon taraf Penduduk Tetap (PR) Malaysi..., trafik blog no92a kelmarin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com