halaman utama

10 October 2011

.: Buruk SikU :.



Assalamualaikum

Hohoho buruk siku?? Ni bukan sebab bagi barang ambil balik yer.. Jangan salah tafsir.. hehe.. Siku da jadik buruk da garagara si Cali(serangga kejam) neh.. Hadoi.. Tak habishabis cari pasal dengan HH.. Kang kill suma baru tahu.. huhu.. 

Dulu kena kat lutut sajew then melarat habis ke bahagian badan lain akibatnya nak mandi pon ta boleh., tido pon ta boleh, apa pon ta boleh.. Huh! geraamm.. Now dia datang geget kat siku pulaks.. Nakal betol la si Cali ni kan?? Tinggal bisa meratarata.. Haishhh ! 

kena pakai plaster sbb t'lalu buruk. huhu. baru kena tadi.

Paling teruk HH kena cali ni masa semester 1 ppismp. Da la hari tu nak kuar dating dengan ehemehem. Dia datang sengat kat muka. Habis bengkakbengkak mata & seluruh muka ni.. Jadik korea kejap.. Si sepet.. Tapi takpe si dia memahami.. hehehe.. 

muka masa kena cali sem 1 ppismp.. huhu sepet. 

don't you dare to kill them !
Kesannya makin lama akn jadik macam ni la. See see ----------------->>>
Kat siku HH macam ni la tapi panjang. sakit doee.. buruk kan3?? huhu.. 

Ruparupanya si Cali ni banyak nama.. Huhu..Nama saintifiknya Coleoptera : Staphylinidae.
Roomate HH panggil Wahid. hehe. 



Nota kaki : Jangan bunuh si cali ni sebab dia akan berdendam dengan kita. Mungkin lebih parah dari ni lagi korang kena nanti.. huhu.. TC.. bubye :)


Thank you for reading this entry :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com