halaman utama

09 September 2011

.: Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita :.


Assalamualaikum
Peace upon you

Kali ini berkesempatan nak tulis entri sebab......
hari ni cuti.. huhu
Okay lah.. straight to the point ok?
HH nak try join contest ni lah..
Even tak berapa pandai sangat editedit photo ni tapi cuba je la nasib.. ;p



Sila letak banner contest kat atas & klik di sini kalau nak join sama okay? huhu.
So, HH pertaruhkan picture ni

gambar pilihan sebelum

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
gambar pilihan selepas edit

Description : Okay, gambar ni di 'snap' kat taman sekolah masa HH buat SBE(School Based Experience). Panorama kat situ sangat indah dengan landskap bunga-bungaan yang tersusun rapi&pokok-pokok renek menghiasi taman. Sejok jek hati memandang. Bila sukakan keindahan camni la jadinya. Bila dah edit-edit, pokok tu dah macam pokok Cristmas la pulak. Maklum la HH bukannya reti sangat edit. Guna photoscape jek pon. ngee ~
 Ni festime join contest ni. Wish me luck k babe?? huhuhu..

Tarikh tutup penyertaan adalah pada pukul 11.59 pm(15 Sept 2011)



Ase cam nak tag hana rie la.. ;p
Okay done !!



Thank you for reading this entry :)

2 comments:

aimie amalina said...

weewiiitt!
comei nye due gadis tu
heee
camat ari ayeeee
nak follow sini la
nak kawan bole?

Miss Honeys Hasdi said...

@aimie amalina : time kaseh.. ehehe.. camat ai rayer jugak !! bole jer.. jum kite sme2 follow =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com