halaman utama

22 July 2011

.: kenapa awak??? :.

Assalamualaikum

hye suma. Malam ni HH ase nak buat something yang ta pena orang buat la.
cakap ngn diri sniri..
Like crazy gak r bunyinye tapi nak wat cmne dah rase cmtu kan.
ni la die benda yang ade lam kepala skang ni. huhu.

tajuknye KENAPA AWAK?? HH tanya HH jugak yg jawab. huhu

Q : Kenapa HH sayang AWAK?
A : Sebab AWAK sayang HH. Sebab AWAK lain dari yang lain (boleh pakai ke?)

Q : Kenapa AWAK hadir dlm hidup HH ?
A : Sebab AWAK mahu kenal HH dengan lebih jauh lagi ( Iye ker? )

Q : Oke. Skang HH sayangkan AWAK. Ape AWAK nak buat ?
A : Errr ( ta pena tanya lagi tu )

Q : HH nak AWAK sorang jek taknak shareshare kasih sayang AWAK dengan orang lain boleh tak?
A : AWAK boleh buat ker? (belum diketahui)

Ok lah tu jek nak merepek kali nie. tapi HH lagi suke entry mmbe neh.. nak tau sila kliks kt echa nie.. nak merepek gak ker ? jum !! haha.


Thank you for reading this entry :)




4 comments:

sTilLuvMylIfe said...

:P...
boleh buat lg...(^__^)

honeys said...

nanti nak mepek yg pelikspeliks lagi dr nie.. haha.. ok x?? ngeeee~

orangkedahkita said...

hahaha.. meme mu ni ke? merepek sorang2.. haisshh pelik sungguh

honeys said...

ak skang macam ni la qil... mepek sorang2.. merapu ja xtentu arah..hik3..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com