halaman utama

29 January 2011

.: HomE swEet HomE :.


Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Untuk entri kali ni,, Home Sweet Home... yeah,, balik umah!! HH rasa masih belum terlambat untuk bercerita pasal balik kampung kan... al maklumla cuti tahun baru cina.. ramai student yang balik kampung termasuk la HH sendiri.. juz wanna tell here, semalam pukul 9.00 malam, kami ( HH, kak Wa, Lela, Fiera, Nad) bertolak ke Butterworth naik prebet Kimi(wira puteh).. Bas HH 9.45 malam.. membe2 lain lambat la sket sbb destinasi mereka agak jaoh la.. hehe.. HH ngn Kak Wa je kelantan..

Sesampai je kat Butterworth, HH terus pegi tukar tiket takot tak sempat lak.. jam dh menunjukkan pukul 9.30 malam dan HH belum makan lagi.. mak aih,, lapaq giler perut ni sampai bunyibunyi lagu dikir barat gitu.. haha.. Sesudah menukar tiket, HH bersama-sama Kak Wa pergi beli makanan... nak makan ape pon tak tahu tetiba kami nampak semua beli burger.. ape lagi.... " Abang, burger ayam DUA " hehe.. Orderorder dan tinggal kejap,, then HH pergi beli air untuk santapan dalam bas nanti,. nanti tercekik lak makan burger tak minum airnya.. ;p.. dan kalau mai Penang ni, tak wajib kalau tak beli jeruk taw..

So,, ape lagi,, HH beli la 3 bungkus.. huhu... Burger dah siap dan bas pon dah datang.. Shamisha Holiday double decker menunggu kami... yeaahh!! tak sabar giler nak balik umah taw.. nak jumpa adik, ayah, umi dan sedarasedara lain.......... tapi,, dalam masa yang sama,, HH sedih sebab dah mula berjauhan dengan kawankawan semua... tapi takpe,, seminggu je kan.. sabaq noh.. nanti kita jumpa lagi... mish u ols.. muah2...
dalam bas tu pulak,, HH sempat lagi snapsnap pic dengan Dido tercayang..... hehe.. ni dia 






Lastly, HH nak ucapkan SELAMAT BERCUTI kepada semua dan SELAMAT TAHUN BARU CINA yer..:) bubye~~



Thank you for reading this entry :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com