halaman utama

24 January 2011

.: hariyangpenat :.



Hari ni HH bangun tido punya la lambat.. adoi cmna ni.. nasib baik dh iron baju semalam.
so, g kelas mcm biasa cuma terlewat la siket..hehe..
tibatiba..............
kringg2 kringg2 Puan Zahariah is calling...
alamak nak jawab ke tak.. hehe.. jawabla..


Puan : Hello, Anis, mai jabatan sat.. saya nak bgtau sesuatu ni..
HH : Ok puan,, sekarang jugak saya datang.


Di Jabatan Pengajian Melayu


HH : Ada ape ye puan panggil saya?
Puan : Ni, saya nak habaq, saya tak sihat ni kena g klinik.. kelas kamu ada brapa owg? ni ambik bahulu & kek ni, bagi sowang satu.. jangan berkeliaran ye.. buat discussion dalam group pasal tugasan yang saya bagi hari tu ye.. hari selasa ni saya nak tengok.. kalau timbalan tanya, cakap " ni masa Puan Zahariah,, dia tak sihat,, kena g klinik". jaga kelas leklok noh.. Jangan bising..
HH & Zul : Ok puan.. set !! hehe..


seronok giler bdk2 ni waktu tu xdak kelas tp kami tetap buat discussion kami (amanah kowt) he2..sambil menjamu selera dengan bahulu & kek buah yang Puan Zahariah bagi.. terima Kasih puan.. :)


Kul 10.00 pagi,, g kantin.... jom makan ramairamai.. hehe..menu hari ni ikan goreng jaa.. lama sangat dh xmakan ikan goreng taw.. hehe.. kempunan la pulak..

Oppss!! da tinggal tulang.. hehehe

1.00 p.m : pulang ke kamar kesayangan HH..;).
2.15 p.m : gerak ke Dewan Aminuddin Baki (tengok Sambutan Tahun Baru Cina).
4.30 p.m : ke Astaka Waja [Perjumpaan KOT (Kejohanan OLahraga Tahunan)].
haa,, ni yang tak best sebenarnya... bercakap pasal KOT ni, menyesal HH g.. kalau tak, tak perlu jadi naib S/U.. ggrrrrr!!! ta suke ta suke ta suke tw!! tp nak taknak kena la jadi jugak..;(  
wajib turun setiap kali ada latihan...

kemudian kami ke kafeteria.. makan burger..nyum3!! kenyang.. he3..
lepas makan.perut riang.suke hati.

rumate HH

echa & HH







balik bilik....tido!!! byebye..:) cu. tc!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com