halaman utama

20 January 2013

.: Belit-belit camtu tak rimas kew?? :.

Assalamualaikum


Hye my lovely readers.

Tajuk P&P kita pada hari ini ialah.... Wah kaw ! Cam nak mengajor budak dah. Haha Okeilah ni HH nak bercakap siket pasal bawal. Eh japjap bukan IKAN BAWAL yer tapi KAIN TUDUNG BAWAL. hehe.. Berat nanang lau kome pikior itu ikan bawal. Dah aku ni kenapa cakap bahasa pelikpelik belitbelit lagu ni, 

Nowadays makin banyak pulak pesyenpesyen tudung no matter bawal ker shawls ker and others hijab ke kan tapi yang makin memeningkan kepala HH nyer Style belitbelit dah macammacam. Belum style tu nak UP dah kuor style len.  HH macam nak jep tanya " Eh kau ni pakai tudung belitbelit tu tak rimas ker" "Tak tercekik ker leher tu" " Pin jarum peniti banyakbanyak kat kepala tu tak takot tercucuk ker?" Wakaka byk giler soklan. Haha.. Dulu kala juz pakai tudung bawal letak pin biasa jep tapi skang wow ! Amazing. 

HH pon dah ketinggalan zaman tak ikot trend la orang kata. HOho tapi lain orang lain caranya kan u olls ? Dekat Instag and TWeeter tuh dah ramai yang buat page tapi HH *buat dek* jela. Bukan tak concern tapi dorang berniaga ni tak kena tempat. Elaun pon belum masuk ag maa.. If elaun masuk kompem dah HH kebas SEDOZEN ke.. Mihmih ~ Lets scroll down jenihjenih tudung bawai yang jenuh nak pakai ni. jumjum !



Datin Juma yg howt gituw. Byk inspire by her. huhu. Cantik2 suke2
Sulamsulam dekat atas kepala pon ada
Leyah - new collection. 

bawal petakpetakpetak datin juma lagi. hihii

Bawal Ersalina pon ade la.. mentang2 la skang tengah femes dgn citew Setia Hujung Nyawa ni kan. hoho.

Banyak sangat choices sampai HH pon pening dah yang mana satu pilihan kalbu tapi hati tetap berkenan gaya ini.. taraaaaa.. 




Datuk CT punyer.. Cantikkkkk lah dia bertudung litup cmnie.. Alhamdulillah. Nampak belitbelit tapi cantik jew.. Aduhai hati. kalaula aku cntik comel macam Datuk CT nie kan. *Berangan lah kaw * haha..

Ni pun retis jugak u olls. haha. retis yang xberapa nk up... Ni HH la. kekeke. Macam ruper Tasha manshahar tak ?? lalalalla*muntah hijau* 

itew pakai pin gituw2 jer wak xdep belit2 pun. Ngeee :D
Banyak lagi lah rupenye jenisjenis tudung bawal latest nie.. yang ada manikmanik, batubatuberkilat, petakpetak, labucilabuci and sulamsulam, polkadot pon ada. Hihihi.... Btw, HH Salute la dengan designer yang pemikiran dorang ni kreatif bebenor. Elok juga lah banyak online shops yang juai tudung lagu ni at least anakanak dara bulih pakai and menutup aurat... Itu dah memang diwajibkan dalam Islam. Moga lebih ramai lagi yang akan menutup aurat. Ameen. InsyaAllah.. 

**Dapat elaun teruih terjah mende nih ! hik2 :p



Thank you for reading :)






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com