halaman utama

30 August 2012

.: JPM RAyerrr :.

Assalamualaikum

Hye peeps ! How r u? 
Tak abes lagi ker raya?
 HH ingat balik Penang ni mood raya dah bertukar tapi still ade lagi kemeriahan raya.
Jabatan Pengajian Melayu IPGKTB dat mean HH punyer main course wat jamuan rayer daa. Ingat mcm biasa2 je tapi meriah la. Ada ketupat, rendang, kuah kacang, biskut rayer pulak macam2 lah. Yang penting suma orang hepi dan kenyang. huehuehue. 

nyummy3 !!! ~~

memang muka ceria. heee :D


dapat makan tak ingat dunia da. :p

pix dengan dia nie wajib ada. minah senget ! haha
mama kesayangan :)

Baru jer 4 hari kat sini dah mula rindukan family kat rumah sana. Hurm. sabor jela. 



Btw, Happy Raya once again !! Daa. tc guys !


Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com