halaman utama

24 October 2011

.: makan-makan : @ Pelangi Restaurant :.



Assalamualaikum

Lama sudah tidak menghupdate.. Maklumla sekarang tengah holiday
sempenaaaaa Deepavali neh.. Kita pulak yang beria-ria cuti kans.. hehehe.
Bila HH kat rumah ni rasa kosong jew minda tak pikir apa-apa masalah lagi dah. 
Sebab............... Nak tau?? 
Sebab kat rumah ni ada adikadik kecik yang comey.. 
So, HH dapat tenangkan minda dan forget the probs at all.. 
Hari ni pon kena jadik babysitter sebab parents kerja.
Dorang semua dah tido so curik masa siket update belogs nih. hehhe.. 
hai cakap banyak la pulak.. Okay lah scroll down.. ^_^
-
-
-
-
-
-
Okay lah korang.. 
Mulamula ayah HH nak pergi makan dekat tempat yang dah biasa dia pergi tapi takda rezeki kami hari tu tempatnya tutup then pusing la satu Kota Bharu tu nak cari tempat makan at last
kami pergi kat Restoran Pelangi satu family HH dan AtokNenEk sekali.
Kami memang selalu keluar makan ramairamai.. 
Family gathering sekali sekala kan.. Masa ni la kita kena manfaatkan cuti yang ada. lebihlebih lagi HH ni jarang balik rumah. Study nun sana. 
I think most of u olls pon sama..kan kan?? huhu
Kami semua tersangatsangat lah kenyang rasa macam nak pecah perut sebab terpaksa habiskan lai chi kang tuh. hihihi. 


Atok&Nenek HH :)


See?? Bila dapat makan semua senyap. Lumrah la tu. Tengah lapar. hehe


Lihatlah gelagat ariesya ni.. huhu. Nak jugak makan&minum sniri. huhu. 



Nota kaki : Hargailah orang yang anda sayang sebelum mereka meninggalkan anda (pesanan dari penaja) hehe. 




Thank you for reading this entry :)


2 comments:

Lily said...

Comel lah nme restoran tu :D

Miss Honeys Hasdi said...

Lily : Bese la tu.. Nak attract customer dtg.. hehehe.. ada masa g lah makan kt ctu.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com