halaman utama

02 October 2011

.: Karnival Sukan Zon Utara :.


Assalamualaikum

Seawal jam 6 pagi dah kena bangun sebab nak kena pergi ke IPDA(Institut Pendidikan Guru Kampus Darul Aman). Pergi hanya berbekalkan tawakkal di dada sebab training bola baling ni sehari saje. Amacam?? Stail dak?? huhu.. Tak sempat nak warming up langsung sebab sampaisampai teros kena lawan..hehehe.. 5 buah IPG yang join termasuklah IPGKTB ni.. 

team kami - BAINUN !!!!! GO ! GO ! GO !

Kami lawan dengan IPG Perlis.. Dorang kecikkecik jek tapi semua lincahlincah specially golly dia memang terbaik lah tapi kan korang golly kitorang lagi TERBAEK and CUN gituu.. Geng dari IPSAH pon bole tahan la.. Macam main ragbi dah kat atas padang tuh.. Siap pelukpeluk tendangtendang lagi hehe.. Yang main ni suma atlet, HH jek tak..  Main pon kejap je.. huhu.. Dorang ni memang terer giler.. Ramai jugak la yang injured tu.. 
Nama lagi atlet kan.. heee ~ 

Anyway, kami semua enjoy.. Dapat tempat ketiga tu pon dah bersyukur sangat sebab pergi tanpa training apaapa pon..Kalau tak menang pon takpe, rezeki masingmasing.. Biasa la menang kalah adat permainan.. Layan la pantun kat bawah ni yep.. hehehe.. 

Pergi berdating di dalam taman
Singgah sebentar di Restoran Ceria
Menang kalah adat permainan
Menang menjadi abu kalah makin membara

Petang-petang makan laksa
Laksa Penang enak sekali
kalau patik terkasar bahasa
Jangan disimpan di dalam hati


Amacam?? boleh tak guna pantun nih?? hahhaa.. 

dapat la jugak.. ngeee ~

Keeper kesayangan.. hehe

Okay. Sekian =)




Thank you for reading this entry :)



5 comments:

:bebelan aku: said...

golly ipg perlis is my rumate..h0h0..:D

Miss Honeys Hasdi said...

la.. yeke?? ore klate jgk deh?? buleh kiro jgk dia tu jd golly.. serammm.. hehe.. :D

:bebelan aku: said...

haha..dio tu meme..obses ngn bola baling..a'ah,ore qlate tapi dok KL

Miss Honeys Hasdi said...

haha.. patot la bekeng peliks jah hr tu.. tp meme terer la dio.. syu tlg kem sale ko dio deh.. :)

mazwan said...

tahniah dapat no 3....
karnival tuu mmg bez..sume tuu kenangan dan pengalaman bersama kita semua...
terima kasih kerana menjayakan karnival sukan ipg zon utara 2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com