halaman utama

19 September 2011

.: Pengalaman Mematangkan Aku :.


Assalamualaikum..

Ye.. Memang betul. Pengalaman mematangkan kita especially pengalaman itu sesuatu yang pahit dan sukar untuk dilupakan. Ahh sememangnya banyak dugaan yang HH hadapi dalam hidup ini tak terkecuali masa kecikkecik dulu dan masa sekolah tapi lagi banyak dugaan yang menimpa diri HH dalam jangka masa bergelar student  IPG sekarang. Everything's ruined in a blink of eye !

Kadangkadang bila teringat  pengalaman tersebut, HH terduduk, terdiam, termangu sorang diri sehingga mengalir air mata. Ya Allah kalau la HH tiada pengalaman sebegitu, maybe HH boleh survive sekarang ni.

Lagi satu, makin kita meningkat dewasa ni makin banyak dugaan dan cabaran hidup yang harus kita lalui. That’s why kita semakin memahami, semakin matang berfikir dan make a self choice.  Tapi kadangkadang kita tak sedar akan kesilapan diri kita sendiri. You know something but sometimes you just don't realized it because you never understand it because you never experienced it. Okay, sekarang diri sendiri sudah mengalaminya. So, korang pon boleh faham kan. Sedang HH dalam kesedihan, masih lagi ada insan yang sudi dengar luahan hati ni..


this is my bestie. echa :)

P/s : Echa, thanks kerana sudi mendengar rintihan dan luahan hati HH. Thanks lagi sebab berada di samping HH ketika HH perlukan seorang teman. Kita sudah banyak berkongsi rahsia taw. huhu.. Oh lagi satu sudi mendengar cerita duka dan lara ni.

Eh, HH tak mereka cerita taw !  I have the evidence for every single of my pass life. Tapi kenapa susah nak nangis? Hurmm maybe airmata dah kering sebab terlalu banyak menagis selama ni.. Huk2.. Baby,, I need ur shoulder rite now .. Sob3~


Thank you for reading this entry :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com