halaman utama

22 September 2011

.: The Funny Puppet Show Was Presented By Us ! :.


Assalamualaikum



Habes sudaa reality show(pertunjukaan boneka) kami. huhu. Planning yang pada awalnya okay tetibe time nak present suma jadik clumsy. Apa masalah entah.. Tapi yang pasti sumanya selamat, stage takda yang roboh even da senget sikit tadi, sound pulak tak buat hal & macammacam yang dah berlaqu*secret*sampai kami dok tergelak kat belakang tuh.. hehe.. Overall okay la kot..

If ada lagi pasni, kami janji akan buat dengan lebih elok & buat preparation earlier ok.. huhu.. Masalahnya ada lagi ker mendamenda nih?? huhu.. sniri tanya sniri jawab lorh.. :p
Haa korang nampak tak anak itik kuning yang chumell tu?? Tu HH la... Nama dia MinMin.. Yang lainlain Lulu, Lala&Toby.. Bila tengoktengok balik video kami ni,, lawak giler.. So, dapat la disimpulkan kat situ, ia satu pertunjukan yang amat ganas.. haha..

P/s : Maaf yer kawankawan specially KakWa,CikBella&Lela sebab tak berapa nak jadi tadi.. Lain kali kita wat leklok noh?? huhu.. Neway,, bubye.. Gudnite.. Hev a nice dream :) 


Thank you for reading this entry :)

2 comments:

[sutera kasih] said...

eee awk buat pertunjukan boneka yg tangan2 tu ekk?mesti best kan..

Miss Honeys Hasdi said...

@[sutera kasih] : yela.. tu untuk subj literasi bahasa.. hehe.. best la smpai dok gelak2 kt blkg tu.. hihihi.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com