halaman utama

15 July 2011

.: Gurls DayOut ! :.

Assalamualaikum.
Peace upon to You

Hari ni HH mau storymory sket pasal kami 'hang out' kt MEGAMALL smlm.
-HHKakWaCtBellaAdda-

macam biase la kami berempat merempit ke MEGAMALL wif kuda masingmasing. huhu.
REDwarrior&WHITEhorse
Sesampai jek kt sne kami terus ke hall tengoktengok ade pcfair.
So, ape lagi. kami pusingpusing la kt dalam tu smpai puas&beli ape yang kami mau.
Oppsss!! HH terpikat dengan 1 camera nie. so HH pon 'angkat' la..
tp takpe. harga berpatutan. kualiti baek & HH puas hati.
Then kami ke tingkat atas ushar semua kedai kasut&pakaian yang ada.
lagi sekali, HH ter'beli' sehelai kemeja tu. ni sume sebab KakWa*xpuas hati* hehe.
CtBella, Adda pon beli sama kemeja tu.
yang penting tiap orang ade 1kotak kasut masingmasing. HH ter'beli' lagi.
cantek sangat. model baru. harga pon pahampaham sdiri jek la yep. huhu.
Settle sume hal, jalanjalan lagi, benti minum jap pastu balik.
balik pon agak lewat la bb MEGAMALL tu jaoh.
neway, HH juz nak ckp,even penat tapi enjoy kuar ngn korang semalam.
THANX a Lots k yuyunk2 ku sume.
ni la pix kami.. :)
n ini fav pix HH
-
-
-
-
-
-
-
-
-

^___^


Thank you for reading this entry :)








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com