halaman utama

01 March 2011

.: KEHILANGAN KETENTIONAN HEHE :.



Assalamualaikum... 
HH rasa happy sangatsangat hari ini sebab tekanan yang dah lama membeku dalam jiwa ni dah release. Thanks jugak kpd Kak Wa (classmate) yang telah berjaya hilangkan tekanan ni. Cayunk Kak Wa taw.

Mulamula kami g kedai fotostat hantar buku yang nak difotostat, kemudiannya pegi BM cari kedai buat nametag@tag nama untuk cikgucikgu pakai mse kt sekolah nanti. Cari punya la cari lastlast kami sesat la lam kawasan cina tuh. Kami punya la takot sebab segelintir jek melayu yang ada tp kami tidak berputus asa.

Pusingpusing lagi cari kedai dan tanya orang tue orang ni macammacam jawapan yang diterima.. hmmm apa lagi, HH & Kak Wa teros blah. Agak tertekan jugak la sebab kedai tak jumpa, kerja 1 pon tak jadi..

Then tibatiba lam kepala otak ni nampak karok ja, then kami g karok & makan pizza kt JJ. Agak gila kan? hehehe lama dh tak makan pizza taw. sedappp nyum3 ~ pape pon yang penting HH enjoy sangat keluar hr ni ditemani Kak Wa yang "rawk" lagi sempoi. Hahaha.Caye lah Kak Wa...:D muah !! 

lasagna+super supreme
posingposing jap sambil tggu makanan smpai.
beshhhhhh!! :)



Thank you for readding this entry :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright By Honeyyangmenulis.blogspot.com